18.7.08

fredag?

Jag och Oliver hade en rätt underbar sommardag idag. Åkte vid nio, å ringde och lurade han att jag missat bussen precis innan jag kom till hans hus ;P han blev rätt sur, men var underbart mysigt att krama honom när han fortfarande var lite sovgosig. Vi åt lite nutella och läste DN på trappen medan solen ångade varmt. Sedan blev det ner på stan och kolla runt.

Hittade inte blonderingen jag skulle ha någonstans, men fanns på rusta på vägen hem. Köpte den och en lakritspuck till Oli och sen när vi gick därifrån tappade jag min glasstrut på asfalten! Den flög itu i flera delar, och jag stod å tjura som en liten unge ^^ , sen kom en fiskmås och tog struten på sin näbb, han såg helt freaky ut, tjyv!

Eter den incidenten så kom vi svettiga hem till Oliver. Så vi drog ner en flit på gräset och spelade Trivial Pursuit, lärorikt! Men rätt jobbigt också när man inte kommer på svaret fast man vet.

Tog buss & tåg hem sedan. Lyssnat på kristans "Paul Weller" hela kvällen, massa sommar :)

-pew

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar