17.7.08

once a failure, always a retard

Sitter här, gråmulen torsdag. Lyssnar på Sleepwalking Past Hope, passar ganska bra just nu.
Jag är lite nedstämd fortfarande av brevet som jag läste igår, egentligen orkar jag inte ens öppna kuvertet, men det var lika bra. Positiva överraskningar blandat med många dåliga. Men visar bara att jag kan om jag verkligen vill, och jag måste lägga ner mer energi nu sista året. Men så ska bli (:

Mapapa kom hem från semestern idag. Min faster gav mig och Sara varsin present för att vi tagit hand om deras kisse. Te med namn havsbris och en underbar badbomb från Lush, fick en ordertidning med också, så när augustilönen kommer (massa pengar) så ska jag beställa som en galning, eller köpa i Sthlm när jag ska dit. Blir iaf en Marilyn-hårinpacking att köpa i Gbg. Har redan gjort en lista på 700kr ^^

På lördag blir det jobb, så imorrn åker jag på en dagsvisit till oliver för att utnyttja den sista tiden innan jag ska ti Gbg. Han har ju varit här sen måndagskväll, men jag saknar han redan för mycket.

Nu ska jag blondera bort min utväxt och packa in håret, puss på er.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar