17.8.08

Ett djupt läsbart inlägg


Rönnbärsklossar hänger från träden, kylan kryper fram samtidigt med ångesten över det som komma skall. Ibland är man inte riktigt redo för det självklara, och det är ibland det som svider mest.

Sommaren är en magisk tid för mig. Solen som ger mig fräknar, gräset som man kan slänga sig och känna doften av blommor och all uppståndelse. Midsommar är bland det bästa. Även om aftonen aldrig blir så speciell som man önskar, så vet man alltid att man har hela den underbara spännande sommaren framför sig. Smaken av färska jordgubbar och vaniljglass. Alla dagar då regnet öser ner och man kan gömma sig under täcket och inte bry sig om något alls. Spontana händelser, nya vänskapsband. Upplevelser som bildar ett nytt perspektiv på livet. Åh vad jag saknar.

Hela sommaren har gått, (förutom en vecka), och vad kan man egentligen erkänna att man har gjort?

Hultsfred var rivstarten, och det känns oerhört länge sen nu faktiskt. Det är alltid äventyr med Anna. Från en cigg i Örebro, en knallfull festivalbuss som vanligt lika peppande och känslan när man äntligen kommer fram och sätter upp tältet och knäpper den första cidern. Frodande klumpar av härliga människor, obeskrivbara konserter, (HIM, R.a.t.m., Paramore, Rooney m.fl.) och 4 ciggpaket senare påväg hem i en festivalbuss proppad med zombies. Underbart helt enkelt.

Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Arbetat med människor jag aldrig skulle ha sagt hej till annars, och jag har överlevt 21 slushsmaskiner! (har dock 5 dagar kvar, gah!) Jag fixar det. Känner mig proppfull med nya erfarenheter och är glad över dem.

Göteborg var en milstolpe. Anna och Jag drog ner med tåget, och landade i Bellevue. Vi gick på konstmuseet och vi gick på en solig aveny och njöt av livet. Åt dyr mat, åt Donken, träffade ex och nya personer. Umgicks med min älskade Madde, och såg på Kent för första gången, och Thåström för den andra.

Sommardagar med Oliver, i ur och skur. Alltid är han vid min sida, och jag älskar honom.

En vecka till skolan, och det känns kjämpegrejt! (jag har blivit norsk... tror jag…)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar