19.8.08

ojämn rak lugg.

Hai. Gårdagsnatten spenderades uppe på mitt rum med vaken med p3 & p4 i bakgrunden medan jag gjorde fint i garderoben och kollade in massa gammalt skräp. Rätt mysigt faktiskt. Jag älskar att vara uppe på natten, helt enkelt min tid. Och även om man är själv på hela övervåningen så blir man lugn av radiosus.

Idag har jag fönstershoppat på nätet xD sen dock åkt till Borlänge och inhandlat en hel del. Pennor, block och sånt till skolstarten, en kalender 08-09 med uttagbar framsida. På H&M inhandlades färgade strumpbyxor och en sweater med dragkedjor (Y)

Så mja, rätt nöjd.
Imorrn ska det arbetas igen, men jag är glad :D Sista dagarna med slushen.

2 kommentarer :

  1. hehe det är skönt att vara uppe när som =p jag är nog allround @ clock människa :P

    SvaraRadera
  2. jaaaaaag har skaffat blogg ju

    SvaraRadera