3.8.08

Saints of Los Angeles

Regndroppar snattrande mot fönstret och små rysningar av kyla. Sen somna jag.

Idag försökte Oliver dra upp mig ur sängen, funkade nästan inte, men till slut. Vi hann inte göra så mycket förrän klockan blev innan tre och vi fick lov att sätta oss på cyklar och bege oss till tågstationen, en kyss och hejdå, sen åkte han hem ;(

Jag cyklade förbi ICA och inhandlade kvällstidning innan jag drog mig hemåt i den kyliga sommarbrisen. Läst och sedan sovit, efter det lagat mat. Så har min dag varit.

Ska upp och musicera lite, sedan ska jag läsa och sova, ska ju faktiskt jobba imorgon. ganska ovärt just nu. Vill njuta av det fina vädret, bada och äta jordgubbar. men nej. Inget fint väder här inte. fan ta allt.

Igår hyrde vi och sara &lillen film, Stardust. Väldigt bra. Rekommenderas varmt faktiskt.

Cu.

1 kommentar :