21.9.08

fartfyllt.


Helgen började med Tropic Thunder på bio på fredagskvällen, mycket mys, den var faktiskt väldigt rolig, men ganska weird.

Igår stress-shoppade jag på stan, blev smink och en klänning på Gina en kvart innan stan stängde xD
"Förfest" om man nu får kalla det var hemma hos Oli när Freija och Sara kommit. Svepte en cider, sen åkte vi med en fullkrökad buss ner på stan, fjortisar som slängde runt med öl burkar som sjöng gyllene tider. det kallar man.. underhållande. Alla sprang ut och kissade mot en lastkaj när de kom av iaf xD

Jag & gänget hittade på en trevlig låt, som gick ;house-house-techno-techno-house-house-techno-techno-traaaance (sjöng medan vi sparkade med fötterna)

Garderobskön var hemsk, alla mosade varann, och det tog sannerligen en halvtimme att få jackan avhängd. Men sen vare dans, Freija och Sara var populära ;) Blev typ förföljda xD

Fångade 10 kondomer, typ roligaste på kvällen.

Vägen hem var helvete. Vi gick hela vägen, jag i Olis strumpor eftersom jag inte ens kunde ha på mig de högklackade skorna för att jag hade så ont. När vi väl var borta vid Rusta kom plötsligt en cyklist sjungandes på Dolly Parton ikapp oss. En gubbe 50+ som började dryga sig. Jag blev asrädd, Sara försökte ge han vinkar att han skulle dra, men han fattade ingenting. Vi kom iaf hem tillslut oskadda, och dog på sängen.

Deg-dag idag som ni förstår. Läst, duschat, kramats och plockat äpplen från trädgården.
söndagsnöje. Oliver skjutsade nyss hem mig iaf, otroligt skönt.

Hoppas ni hade en trevlig helg allesammans.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar