5.10.08

Love will tear us apart


Rätt mysigt igår. Sjöng för de gamla på edshult sen kom oliver och hämtade mig.
Handlade godis på Maxi och däckade på hans säng när vi kom hem. Kollade på the notebook och sen åkte vi till max och käkade , var ett helt hockeylag där som sprang runt med sådanadära plast-haklappar, haha.

Ibland kan jag inte andas där inne, känner mig som en fånge. Oli stack innan 11 för att spela match i uppsala så jag fick genomlida dagen själv. Skulle åkt med faster hem, men kristoffer erbjöd sig så jag tänkte att det skulle vara kul å träffa han. Skön stund.


När vi kom till Djura så satt lukas vid busshållsplatsen för han inte vågade gå in till Sara, haha. Han sa att hon skulle duscha, men jag drog med han hem. Sara blev måttligt glad när hon stod där helt osminkad ;)

Ska egentligen plugga religion. Orkar bara inte.

-

Du får mig att känna mig svag. Jag orkar inte att du ljuger för mig. Vi borde kunna lita på varann.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar