8.11.08

Oslagbart Kristian!

Nästan aldrig varit så lycklig som igår kväll! När jag kom till Oli hade vi ett stort göra-slut-bråk. Men vi strök över det och det var tur. Han sprang efter mig som i en film.

Tillbaks till kvällen. Peppade lite hemma, men inte mkt alls. Sen tog vi bussen till blge. Gick in på Bolanche, var bara vi där och lite personal varav en kass bartender som försökte jonglera med drinkmixer, hon tappade hela tiden så det smällde högt i golvet ;S

Senare kom det väldigt mkt folk, efter elva. Jag drack inte så mycket, men kul ändå. Förband var Anders Lövgren, singer/songwriter. Han var jättesöt och hade fina låtar. Kristian och basist-Petter och bandet minglade runt, så jag å Oli vinkade till han hela tiden, och jag gick fram till snygging-Petter och sa att jag älskar han på scen, han blev asglad :) Kristian får väl de mesta av uppmärksamheten.

Scenen var crazy, saloon/hurricance bar på bolanche ju. En liten upphöjning med sjömansrep runt om som spärrade av. Vi stod några cm från alla i bandet, helt sjukt. Stod och pekade på Petter när vi sjöng 'vill ha dej' och han gjorde värsta 'åh vad ni är gulliga'-minen höhö. Konserten var explosiv och underbar. Skrek med i varenda låt! Dock missade vi sista nattbussen hem med en kvar, så Olivers kompis Emil fick lov att komma och hämta oss.. oops.

Superduperkväll.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar