6.11.08

Så många broar jag bränt, ingen tog mig rikitigt över, nej

Vet inte hur jag ska förklara hur jag mår och känner. För jag vet faktiskt inte. Igår fick jag veta något som kommer förändra en av dem som betyder mest. Det är hjärteskärnade och jag vet inte hur jag ska ta mig till. Känns som världen är emot allt.

Hemma idag igen. Sitter med mina sönderfnasade läppar och biter frebrilt medan jag slösar bort tiden. Har skickat intresseanmälan till flera skolor, så jag kommer antagligen få lite info på posten. Har redan fått en från Kalmars Handelshögskola.

Dimmigt och vitt ute. Såg 2:37 pm igår. En film om ett par självmordsbelägna ungdomar på en australiensisk skola. Rörande. Riktigt hemsk.

Nu ska jag dricka te och fundera på världsproblem medan jag viftar på tårna.

Livet förändras var jag än går
och det kommer kanske inte alltid va' vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss så
bara så länge våra hjärtan klarar av att slåInga kommentarer :

Skicka en kommentar