28.12.08

Domingo.

Sitter här i min velourdress och halvmyser i mörkret. Dagen började med en sparktur runt fors med syster. Växlande framgång må sagt! halt och härligt på vissa ställen och grusat på vissa. Sen har jag bara tagit det lugnt. väldigt skönt att få tid för sig själv, ta en lång varm dusch och packa in håret ;*

Funderat ganska mycket på 2009. det är bara några dagar kvar nu. Jag och Oliver kanske drar till Uppsala på nyår, känns som att det inte händer något häromkring alls?

Jag ska iaf sätta upp mål som jag ska hålla mig till, positiva och inte så mycket krav.

3 års utbildning i Kalmar efter studenten eller 2-3 mån på Kuba och sedan jobba lite till hösten 2010? Sjukt svårt.

Pyss.

1 kommentar :

  1. kul planer :) jag tycker personligen att du absolut ska åka till kuba, ta chansen och ut och se världen, skolan har du tid med sen :D så tänker jag göra i alla fall, men jag vet förstås inte vad jag vill bli heller ;) vd är det för utbildning i kalmar? Puss sötnos.

    SvaraRadera