25.1.09

helg

 Deras katt Fina :)Olivers morfar

O'Learys

uh. Det var trevligt igår. Kalas hos Olivers morfar som fyllde hela 86 år! Middag och massa kaffe. Jag blev såklart illamående och fick mig en 'spy eller svimma' vibb, men klarade mig som tur va! Annars var det gott och jättemysigt.

Sedan, efter att sett fyverkerierna vid gruvan genom bilen åkte vi och köpte massa redbull, drinkmix och tonic water och gjorde shots och drinkar på vodka & jäger. Snöstorm vare, men vi kom ganska snabbt ner till stan efter elva. Haha, vi skulle ta en 'genväg' där det skulle vara en trappa, men den var helt täckt med snö, gissa om jag ramla rakt på svanskotan?! haha, oliver fick draaa ner mig. Kom iaf in på O'learys som två blötdjur och fick borsta av oss all snö.

Där inne var det rätt mysigt och trevligt. Målat i mörkgrönt med vit/grön rutiga dukar, affisher med autografer och matchtröjor hängandes överallt ihop med tv-apparater som visade olika sorters matcher. Oliver kände efter tiden rätt många där, hans bröder kom också dit senare. Dansgolvet var rätt litet, men det är inte precis danshaket #1 heller, men det enda stället som har 18 på lördagar. öl för 30kr (slutade med att oliver nästintill däckade). Rökrutan var ute på terrasen, men de hade satt upp ett partytält plus att de hade filtar man kunde ha runt sig när man stod ute och rökte, fett värt. En skåning lärde oss säga skotskärra på skånska bland annat. Musiken var faktiskt över allt förväntan. Rock för hela slanten, Bon Jovi x antal ggr tillsammans med andra projektlåtar och bara bra musik man kände igen. Tummen upp.

Tjugo över ett vinglade Oliver ut, jag efter. hHan spydde, haha, för att senare fram däcka på en snöhög han tyckte 'såg mysig ut'. Kom hem till slut iaf, tacka gud.

Idag har inte hänt ett enda dugg. Myst i sängen med Oli, sedan åkt hem. ;<

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar