6.3.09

burn all the small towns


Panic&action tour igår var riktigt najs. Sense to fall rockade. Fast ljudbilden var jobbig, liten lokal så allt skrålade.

Her Bright Skies var awesome. Haha, jag kommer definitivt komma in i sån period igen, sitter redan och drar mig i luggen. Dem var iaf underbara fast de bara spelade en gammal låt, besvikelse! Adept var helt ok och Chemical Vocation var nostalgi. De svängde fast det nya skaterock soundet. Eftersom Borlänge var första stoppet så var bandet riktigt taggade. Sångarna kastade sig runt och var lite väl mycket 'titta på mig'. Najs.

Kom just hem från skolan, slutade 10. Sov inge vidare länge inatt så kan ta igen mig nu. Sitter och proppar i mig godis, men det känns faktiskt ångestfritt. Har sjukt ont i halsen efter några cigaretter jag råkade röka igår, inte bra Sofia!

Blir nog att ta det lugnt ikväll, aka sitta och droga. Puss

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar