15.4.09

Clair de lune

Jag lyssnar just nu på Chopin och filosoferar lite på mitt liv. Fast jag inte vill eller tänker på det så mycket så har jag förändras en hel del det senaste året. Förtillfället så lyssnar jag oerhört mycket på jazz och gärna klassisk musik. Clair de lune innan man somnar är en bless. Jag kommer verkligen bli den där tanten som lyssnar på klassisk musik, går på opera och dricker vin och samtalar om konst som hänger på väggarna. Skrämmande, men kanske mysigt.

Var på Kenny Starfighter idag med Johan och massa ungar. haha, den var rolig men kanske inte sådär superbra som min syster beskrev den.

You don't know what you got till you're missing it a lot

I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar