11.4.09

never thought I'd say that it's alright


Glad Påsk på er alla.

S2 igår var riktigt mysigt. Dansade fötterna av mig med Madde och träffade lite udda folk. Sugarplum var över förväntan. Mycket drag och dans. Like old times. Jag drack inte så mycket alls, men riktigt skönt att hålla koll på sig själv, haha.

Har nyss bakat cupcakes som vi ska ta med till påskmiddagen med släkten. Blir nog gott :) jag längtar efter lax och janssons frestelse (hoppas faster gjort). Det är det enda jag kan äta på jul/påskbord i princip förutom ägg och macka och must. Sad but true. Jag har inte ätit rött kött sedan september 2007 tror jag, vilket blir till lite mer än 1½ år om jag har rätt. Och det känns fortfarande bra.

Enligt p&l så har de aldrig sålt så mycket biljetter som i år. dags att införskaffa sig än må tro. Studentklänning, hultan, p&l - ja, vart får man pengar ifrån?


/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar