29.4.09

ShadowplayHämtade ut balklänningen igår, var till optikern med hittade inga bågar jag var intresserad av för tillfället. Sitter i en alldelses för stor t-shirt som tillhör min pappa och lyssnar på klassisk musik och andas ut. Studiedag imorgon, så är ledig till på måndag. Har fyra prov nästa vecka, så blir att plugga imorgon och på söndag, för på spa't känns det inte så kul att sitta med en mattebok i knät.
Imorgon ska jag grilla och mysa med klassen vid strandpromenaden och kanske gå på spelningen på brandmannen. Också fundera på packning till Värmland.

Lyssnar just nu på Pictures from an Exhibition/Tavlor på en utställning ,som min trumpetlärare tipsade mig om, är ett klassiskt verk med olika stycken som beskriver en tavla var och en för sig på en konstutställning. Mycket dynamik men samtidigt rogivande.


But a cold heart is a dead heart, and it feels like I've been buried alive by love.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar