10.4.09

unchain my heart

Det ömmar i varje liten del av min kropp. ska det vara så? Lyssnar mycket på Ray Charles och biter i läppen. Funderar på att göra popcorn medan jag och Daniel spelar spel på msn. Jag är verkligen en nattmänniska. Jag borde beställa Twiligt dvdn också. Bara inte orkat. och breaking dawn på svenska. så jag kan njuta av den en gång till. att knackla igenom den sig på engelska är inget val. även om det flyter på bra, men så lååång. Det finns för tillfället två världar för mig tror jag. Eller kanske tre. Den gråa ' gå i skolan' världen. Den andra är 'hemma' och den tredje twilight. Jag tar mig igenom sakta. Det enda jag har sökt till än så länge på min studera.nu profil är music & event management. Funderar en del på vad som är värt att söka. ska jag söka saker för sökandets skull eller faktiskt tänka igenom något som skulle kunna funka. Någon kurs och stad jag faktiskt kan lägga engagemang att flytta till. Att vara kvar här känns inte ens som ett alternativ.

unchain my heart, baby let me be.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar