5.5.09

let's go to bed


Jag känner mig slutkörd och utmattad, det kanske till och med är samma sak. Har idag haft matteprov och historiaprov. Det gick okej åtminstone. Föll ihop på sängen när jag kom hem dock. Allting ligger packat på ett minimalt schema. Solidaritetsdag imorgon, ska jobba hemma. Hinner plugga en del då också. GeMu-prov, franskaprov, projektrapport, matte nationella, två feta kompositioner ska vara skrivna (bland annat en träblåskvartett) och en dikt på vers. Önskar att det fanns en extra dag i veckan, då kanske jag skulle hinna med allt innan studenten.

En kul nyhet är att Glasvegas kommer till Way Out West, mys. nu är det ju bara att ta intiativet att gå som är grejen. Har nästan bestämt mig för att det bara blir p&l på torsdagen. den enda dagen som känns helt värd att gå på, tråkigt att man inte kan hänga på campingen isåfall. Det är svårt med val, men ska iaf på Hultsfred och uppleva det något speciella campinglivet med morgonruffs 24/7, läskiga dofter och sovsäckar.

Lyssnar på The Cure, 'let's go to bed' just nu. Jag kan inte förneka att 80-tal är fantastiskt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar