12.5.09

mardi

Sitter nog som de flesta och åskådar ESC-semifinal 1. Mycket är helt enkelt skräp. Malena visade verkligen kvalité, annars gillar jag än så länge Armenien, Schweiz, Island och Makedonien.
Haft matte nationella på morgonen, inte ens värt att nämna. Åkte iaf hem efter det, så jag var helt utpumpad. känner mig fortfarande hängig. Varit i Borlänge i eftermiddags, i uppdrag att hitta en vit blus/skjorta som jag ska ha på orkesterspelningar/körkonserter. Hitta en söt på H&M, också ett par chinos på Vero Moda och ett flertal strumpbyxor. Var förbi en säng på 4sound också och beställde "dropventil packning" till min trumpet, alltså en gummistoppning som sitter på klaffen där man blåser ut salivet^^ komplicerat det där.

Har de senaste dagarna mest lyssnat på remixer på The Killers, White Lies låtar. Också bestämt mig till 99% om mitt dilemma med festivaler. Blir Hultsfred, Arbeta på Arvika och Torsdagen på P&L (Mötley Crue, keane,the kooks, gentleman, backyard babies,soal, thåström, a camp.) helt okej utgång som sagt, de andra dagarna sammafattar bara august burns red, bring me the horizon, chris cornell & razorlight. klart man vill se, men väljer isf hellre arvika med Depeche Mode, Nine inch nails, Fleet Foxes, Mars Volta.

Nu är det bara att köpa biljetter.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar