2.5.09

@ the spa.

Har nyss skrivit ett långt inlægg, som visst raderades på hotellets inkompetenta dator.
Sitter alltså i lobbyn. Nyss haft en underbar massage med energigivande oljor som luktar fantastiskt. Har innan det varit på æventyr med tjejerna i Karlstad. Anna kørde dit och jag var DJ, vilket kanske var en misslyckad kombination då vi fick lov att lyssna på 60 eurodisco/90tals trance låtar ;>
Det var en riktigt mysig stund i Karlstad city. Vi shoppade lite smått, jag køpte mig ett par nya solbrillor på Åhlens, næstan likadana som mina førra som jag hade sønder, blev också en søt sommarklænning på Monki och en kortærmad cardigan på ginatricot.

Jag fick också, efter 2års væntan træffa Magnus igen. obeskrivligt kul att se honom igen, han ær verkligen en sådan pojke som man kan prata om allt med och vi har haft kontakt i flera år.
Som ni kanske mærker ær tangentbordet på norska, suck.

Gårdagen var ankomstdag. Nær vi kom hit kastade vi oss på de oerhørt skøna hotellsængarna. Sedan tog jag och Anna oss en simtur och badade bubbelpool innan vi peppade før middagen. Det blev 3rætters hær på hotellet. Førætt var crepes, varmrætt rødbetor gratinerade med getost och en speciell majskaka som min syster kallade før svampbob. Efterrætt var rabarbersorbet på savaræng.

Nu ær planerna att steka i solen med franskaboken och sedan gå på ett pass, antingen step up eller vattengympa. vi får se vad det blir.

Bilder kommer nær jag kommer hem.

Puss

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar