7.6.09

done.

Kom hem för en stund sen från Nyköping. Awesome dag helt enkelt. Jag var sjukligt nervös i början, men sen när jag upptäckte att det var två personer som jag halvkänner där så blev det genast mycket bättre. Grupparbetet var riktigt kul, skulle planera ett event för en välgörenhetsorganisation, vi valde ha en stor loppis med kläder från Myrorna i Kungsträdgården för Frälsningsarmén, med Robin och Lykke Li som artister plus modevisning. Personlig intervju var inte alls så farlig, mer än att han frågade "vem är universals Vd?" .. "jadu, inte vet jag" haha. det var 90 st av totalt 180 sökande som kom vidare till denna dag, sedan är det bara 30 st som kommer in på programmet i höst. Riktigt hård konkurrens. Men jag är glad att fått träffa så roligt folk och fått mycket inspiration. Nu ska jag bara ladda för studentveckan, here I come!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar