5.6.09

20:29

Fredagskväll och jag har ingen lust med någonting just nu. Sitta och bita mig i läppen och huttra lite i kylan. Måste förbereda mig för min intervju i Nyköping som är på söndag.

Lyssnar på Marilyn Mansons nya skiva " The High End of Low", måste verkligen citera Aftonbladets recension av Mattias Kling;
"Svordomskupletten ”Arma-godd**n-motherf**n’-geddon” är därför en basdriven avkomma till Billy Idols ”White wedding” och den egna ”The beautiful people”. I en högst dansvänlig ”Leave a scar” dränks The Killers i absint innan Franz Ferdinand kommer med tändstickorna, medan ”Four rusted horses” bjuder på en bluesliknande gitarrslinga över tyskt marscherande rytmer"

The Killers och absint, kanske en slående kombination. Men Manson får knappast till det soundet.

Nu ska jag fixa med mitt löshår.
/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar