22.6.09

Prince Charming


Foto: Calle Stoltz

Kaffe, eftermiddagssol, en intensiv deckare, prickig kjol och bara lugn. ända tills jag såg nyheterna vid halv8.

Jag är så irriterad på mig själv att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har helt missat att Dennis Lyxén skulle föreläsa på Peace and Love forum idag. Han är en av mina största förebilder. Grundare till Refused (delvis det största och första svenska hardcore bandet), han är också straight edge, vegan och marxist. Straight edge är för er som inte vet en livstil där man avböjer från alkohol,droger, tobak och lösa sexförhållanden och är oftast vegan. Är impad på alla som klarar av och står upp för den livstilen. Lyxén spelar nu i The (International) Noise Conspiracy och tidigare spelat i The Lost Patrol, som jag har sett live. Inte att förglömma att han blev vald till sveriges sexigaste man av ELLE 2004. Sägs att han och Amanda Jenssen är ett par, kommentar på det, så tycker jag att de verkar passa väldigt bra ihop.


/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar