14.6.09

rainyday


Har bytt adress på bloggen som ni ser. pewllan istället för 0ctoberfalls, då det var komplicerat för vissa att det var en nolla och inte ett vanligt o. och kanske för att ni få som undrar vad jag gör om dagarna ska hitta hit lättare.

Idag har jag varit och fyndat i Borlänge. Kollat in lite laptops och köpt mig två par skor, ett par tygskor och ett par sneakers i svart fakeskinn (riktiga maddeskor!). Sjukt billigt, 70kr/paret. Sedan så blev jag alldeles i extas när jag var inne på Indiska bland allt fint porslin och krimskrams på rea. Kan verkligen inte vara där inne, men resulterade att jag köpte två skålar i samma mönster som tekoppar jag fick av syster i studentpresent och två stycken vinglas i blått glas. oerhört fina och nödvändiga. ni kanske får se bilder på min 'flytta hemifrån servis' sen :) Har sedan övningskört lite. Usch vad jag hatar detta vädret! Blåst och regnat i flera dagar nu. Tur att det finns saker som kan hålla en på gott humör, mitt fullspäckade iTunesbibliotek t.ex.

/P.

2 kommentarer :

  1. meeen ååååh Oo KÖP SÅNA SKOR TILL MIG OXÅ DÅ :D:D:D puss / M

    SvaraRadera
  2. hah, åk till coop forum ;)

    SvaraRadera