27.7.09

Feels Like Sunday-Monday

Att skrapa upp och riva ner tapeter är ingen barnlek. Nu dunkar det sådär lagomt skönt i armarna och i nacken. Lyssnat på Absoulte Music 98. Det är nog inte vilken samling som helst må jag säga. För att först sucka över boyband och urlyssnade popdängor så hittade jag faktiskt några guldkorn.
Javisst. Kent- 747 (deras bästa enligt mig), Massive Attack- Teardrop och Jumper - Våran hemlighet. Vet inte om man ska underskatta dessa Absoulte Music eller inte, jag har ju ändå en hel hög. Annars så känns det som att det är söndag och jag är inte så exalterad.

Jag älskarälskarälskar Franz Ferdinand.

No you girls

Ah, kiss me
Flick your cigarette and then kiss me
Kiss me where your eye won't meet me
Meet me where your mind won't kiss me
Flick your eyes and mine and then hit me
Hit me with your eyes so sweetly
Oh, you know you know you know that
Yes I love I mean I'd
Love to get to know you

No you boys never care
You dirty boys'll never care
No you boys never care
How the girl feels

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar