2.8.09

update


Nu är jag hemma hos dessa två. Fortfarande riktigt seg sen gårdagen, som var ganska wicked. Mitt tåg gick halv6 på morgonen från Borlänge. Tur i oturen la pappas bil av 2km hemifrån så mamma hann komma och hämta upp oss. Väl på tåget så blev jag tvingad av två fulla killar med baginbox att sitta med dem och dricka vin, och hålla dem i handen. De skulle på Pridefestivalen, hade de kommit på mitt inatten när de var ute på Borlänge. Kom sedan ett annat gäng som anslöt sig till oss påväg till Örebro. Vet inte om vin vid 6-tiden på morgonen är så bra, mådde illa hela vägen ner. Anlände till Skene city vid 13-tiden. Blev sedan att äta Maddes thaigryta och börja dricka vin, vid 4-tiden. Inte så nyttigt det heller. Käka Ben&Jerrys och kollade film med några kompisar till Madde och så, sen en nattpromenad längs Skene där man fastnade med några fjortisar och Jonas tjatade om att få pommes frites, haha.

Idag ser planerna ut att vara lite chill, sen dricka min skumpa och äta ost&kex, haha. Madde har nyss klippt mig också, känns lite kort just nu, men det var behövligt. Inte klippt mig på över 1,5 år tror jag ;s

Imorrn blir det Gekås, Ullared.
Hare bra allesammans.

/P.

1 kommentar :

  1. Bakis dag idag men pepp som fan till imorrn :;D

    SvaraRadera