17.9.09

Dance like this

Jag sitter med en kopp kaffe i sängen och andas ut efter bland de värsta dagen-efter dagarna någonsin. Hela min kropp har blåmärken och bulor. Fest från 9 på kvällen till 6 på morgonen är lite hardcore, även för mig.

Mycket mysko kväll. För mycket av det goda kan man lätt påstå. Vi låg bland annat 5 pers på vår lilla gräsplätt på vår uteplats och kollade på stjärnorna och filosoferade. Dansade till mina gamla festivalskivor och efter 4 satt vi 4 pers i soffan och åt popcorn och kollade på Fresh Prince in Bel-air. Ohja.

Det enda vettiga jag gjort idag är att hämta ut mitt paket med kurslitteratur på Preem och handlat på Willys. Det blev tacos idag, sinnesgott. Lyssnar på den andra gången av demos till Rookie. Ett ganska trevligt jobb må jag säga.

Mörbultad men glad.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar