6.9.09

Kiss of life

MEM's flagga

Kalmar ESS:are

 
Classmates


Metropol, en del av skolan :)
Galna grenar på sjukampen
Jag på maskeraden, var Pärlor med Kent (var tema "kom som en låt")

Det är söndag. Och idag är det dags för slapp med filmmaraton på skolan. Veckan som varit har varit både intressant, galen, jobbig och ganska underbar. Efter att ha festat i princip 6dagar i rad är jag glad att vi får en vilodag i alla fall.Vi har alltså varit i Kalmar två gånger under veckan, första gången var det fest och andra bara föreläsningar. Sjukampen som ni ser på bild var riktigt skum. Vi är över 50 pers i klassen, men bara 9 som kom. så vi var tre lag med tre i som kämpade i allt konstiga grenar. Jag fick bland annat ha två tamponger i munnen medan jag drack ett stort glas vatten, men jag vann. stolt. annat var irländsk julafton (norsk fylla), nynna melodier, gissa vilken vätska som fanns i tre kondomer, vilket inte alls var fräscht. Maskeradfesten var också riktigt kul, men jag blev kanske för lite rund om fötterna. Igår var det dagsfest, men jag anlände inte förrän vid halv nio på kvällen. Körde ölspel och sen gick vi ner mot den lokala puben. Kanske inte så lyckat, då jag glömt mitt leg hemma i lägenheten. Så gick ut igen, och innan jag skulle traska hem såg jag en kille som bara gick rakt in, så jag tänkte, tja, varför inte försöka. Jag kom halvvägs in innan en vakt drog tag i mig och skrek att jag skulle ut direkt, och att de skulle komma ihåg mig till nästa gång och att jag inte var välkommen där längre.. haha, så badass.

Nu ska jag ner till köket och grädda massvis med pannkakor, men stay tuned.
Dagens låt ; Friendly Fires - Kiss of life

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar