29.9.09

a kiss with a fist is better than none


Vad ser jag ut som för något? En alien? Barbara? haha

Luften är iskall och hösten har verkligen kommit. Idag tog jag buss 81 till Leksand, inte så ofta man gör det nu för tiden kan man säga. Flanerade runt på 'stan' ett tag, i väntan på något bättre. Jag hitta sånadär högklackade träskor-pumps. Dödsfina, men ack så dyra och jag är ack så snål!
Fann mig också en bok med bara James Dean bilder i. Jag var duktig och köpte inte den heller.

Drog till Siljan sen, inte sjön för er som inte vet, utan konditoriet. Åt grekisk sallad medan Julia tog chailatte och glasswienerbröd. Jag sullade som vanligt och tappade t.o.m. kniven under bordet osv. Hade en mycket fin pratstund om framtiden och annat. Är så himla skönt att prata med julia ibland, känns som man är på samma nivå. Men nu drar hon till norge.. jag är inte så mycket bättre som smålänning antar jag.

Resten av dagen har jag bl.a. spenderat på cdon.com. Beställde mig ett paket med godsaker, eftersom det var sista dagen på 5-50% på allt rean. Blev 3cds, 2böcker och en film. något att se framemot alltså. också färga håret kashmir-rött, vet inte om det blev just det resultatet jag förväntat mig, eftersom mitt hår lever sitt eget liv. Halva känns brunt.. Menmen, jag gillart iaf.

Imorgon bär det av till Hultsfred igen. Ser faktiskt fram emot det!


/P.

1 kommentar :