12.10.09

Ett inlägg som skulle varit glatt.Jag hade tänkt att berätta om att dagen varit fin, med nästan allt som hör till. Bombaderad av familj och vänner via telefon, Facebook och hur röd i ansiktet man bli varje år när ens klasskamrater sjunger ja må hon leva. Att jag gjort en fin rosa princesstårta som var jättegod och myst framför tv;n med mina roomies som gav mig PEZ och Kinderägg (med konstiga båtar och traktorer som jag inte kunde bygga ihop förrän jag kände mig otroligt dum och oteknisk), och båda två i Ice age 3 edition.Men allt är inte som det ska. Jag har för stunden helt tappat fattningen. Lyssnar på musik som dämpar men samtidigt förstärker tårarna. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Du betyder så otroligt mycket för min familj. Det är du som lyser upp våra dagar och flätar oss samman till något alldeles speciellt och kärleksfullt. Vi har alla tänkt på den här dagen, och gud låt den inte vara idag. Vi älskar dig alldeles för mycket V.

Jag kommer aldrig kunna sova inatt, men jag är glad för alla som förgyller med sin närvaro.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar