16.10.09

Gbg

[bild från förra sommaren]

Igår var vi i gbg. Allt gick som planerna, Border music var ett riktigt trevligt ställe och en stor inspirationskälla till min framtida karriär. Efter mötet gjorde vi stan, eller rättare sagt nordstan plus lite små affärer. Hittade åtminstone mig en jacka. Annars var det ankar-tema på resten av mina inköp. halsband, brosch och en t-shirt med ankare på. Sailorgirl. Mitt öra fick också lite fint, en svart tunnel istället för pluggen med stjärna på som jag haft i en evighet. Träffade äntligen Daniel också, min msn-kompis sen 6 år tillbaka eller något, mycket trevligt :) Drack årets första julmust också.

När kvällen kom åkte vi och käkade på Sofias (en i min företagsgrupp) favoritrestarurang. Jag fick serverat klyftpotatis och panerad ost/omelettgrej. Men det var helt ok :) sen bland de godaste kladdkakorna någonsin till efterrätt.

Idag är vi totalt ostrukturerade. Jag ska iväg till willys och handla, sen ligga på soffan.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar