9.10.09

I'm NOT on a boat

Det senaste dygnet har varit riktigt wicked. Var Tacosittning på Metropol igår, där jag servade bandet lite och sen drack för en väldigt dyr peng utan att vara påverkad. Blev sedan efterfest på Rönnvägen, slutade här. Jag var inte alls pepp och gick och la mig vid 4 tiden, medan de andra fortsatte att festa.
Sedan vaknar jag av ett blåsande ljud, och tror ni inte att josse står och blåser i min trumpet mot mitt ansikte utan att få ljud i den! då är klockan 9.30... scary thing. Hon och Sara hade däckat på vår soffa, så joinade dem ner till nedervåningen och whinade om våra liv. Köksstolarna är trashade, ligger utspillt rödvin över hela lägenheten. Sen fick vi hemkörd pizza. Så gudomligt.

Annars jobbat med grupparbete borta i stålhagen, handlat tårtgrejjer till måndag och glott på simpsons m.m. i soffan.

Nu blir det myskväll till Idol.

Adam Heldring och hans band som spelade på Metropol igår kväll; (sjukt trevliga och riktigt grymma).
http://open.spotify.com/track/55gWq1YX9jlda9sOfcQ5r9

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar