18.11.09

Above the clouds lies eternal sun


Sitter i sängen, viftandes på tårna och lyssnar på Joy wants eternity samt Saxon Shore och stillar mitt sinne från vår analys av GB Glaces mikro/makro miljö och marknadsföring med bananasplit-glass från Willys.

Jag fick veta idag att 30seconds to mars kommer till Sverige i mars. underbart, kommer bli fantastiskt. Men då missar jag Kent i Linköping (samma datum), beslutsångest till tusen, vart ska jag då se dem? Örebro, Gbg och Sthlm står som alternativ.

Väntar ihärdigt på en pling från min mobil som säger att jag har en bit av mitt hjärta att hämta på Preem-macken.

3 kommentarer :

 1. Ååååh! Jag vill också ha glass!! Jag vill ha min jävla förbannade icke-existerande turtlesglass!!! VAR ÄR DEN?!?!?! Och en Solero Ice, tack ^^ hahahaha.

  Bloggade också om det ;p

  Peys!

  SvaraRadera
 2. OMG gör dom?! Varför vet inte jag det:O nu blev jag glaaad!!:)

  SvaraRadera
 3. martina: jaa, kommer bli makalöst!

  SvaraRadera