30.11.09

Ghost in the Mirror

Jag är feberdåsig med tendens till att försvinna bort varannan sekund.Var på julmarknad i Leksand igår och sen på Lager 157. Hittade inte så mycket, bara lite smått sådär. Var sedan på Lucky med Becca, träffade lite skönt folk och dansade, mellan stora svettmoln och på glasbitar som låg på golvet.

Imorse var jag och sjöng (ett mirakel att jag kom upp ur sängen) på Adventsgudstjänst i kyrkan. Därefter drog vi till Borlänge, jag skulle mest hitta en varm jacka, men nja. Blev inte så, hittade en massa andra saker istället, som byxor, tröjor, tvättmedel, durkslag och sådana ting.

Jag vet inte egentligen. Inte alls. Allt jag ser och känner är på ytan. Allt jag upplever är ytligt och det är för svårt att förstå sig på vad som är äkta och verkligt. Det tar tid och ork, som jag inte har. No-one here is innocent because we can't forgive.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar