2.11.09

Hultsfred, där allt och inget kan händaLite fint pynt på våran oemotståndliga backgård.


Hoffmaestro, jag hade riktigt skön utsikt ifrån min arbetsplats.
-
Äntligen är det över och jag är sne. Gårdagen var bisarr. Jobbade på bra med legkontroll inne i konserthallen. Det är när man ser sådana band som Florence Valentin som man får den där uppenbarelsen som jag älskar. När hela kroppet och sinnet är i glädjerus över hur magisk musik kan vara. Ännu fler konstiga människor som gjorde anstötan igår.
Kom hem vid 3tiden till Rönnvägen, där efterfesten var i full gång, jag kom knappt in i min hall. Fullt med bandmedlemmar överallt, stickers klistrade på väggarna och golvet, vin och ölfläckar överallt. Det var lika crazy som vanligt här i hultsfred, sen drog jag hem till grannen och drack billigt vin, kollade serier och vid 7tiden när jag skulle hem var dörren låst. inte så bra. men tog mig in till slut och idag har jag varit död. Gråtit till stolthet & fördom och varit totalt okontaktbar. Ljuvligt

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar