25.11.09

Tågspår. Väntan. Ängslan.

Sitter på le train till Dalarna. Är just nu i Hallsberg. Blandade känslor helt klart. Plus att jag inte hittar något kontaktuttag någonstans. Har läst ut hela kulturanalyser i brist på annat, stolt. Jobbar lite mer på vår uppsats om Georgias musikliv, känner mig faktiskt inspirerad efter två dagar med föreläsningar om kulturanalytiska begrepp. Så fort jag stiger innan för dörren kommer det vara annorlunda. Min syn och tankesätt på vad hem är för mig kommer krossas. För du är inte där. Det är första gången på mer än 10 år jag inte kommer mötas av ditt ansikte i hallen, din lena päls och strålande ögon. Känns ofattbart just nu. Men det löser sig. Får hålla om Missy och Mandy och hoppas de är mig tillmötesgående och tänka på att du hade det bra. Du hade det jättebra och har det förhoppningsvis ännu bättre nu.

Snart börjar jag grina. Jag är kass. Men ska hem och trösta min finaste syster nu, hon mår flera gånger sämre.

Peace out.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar