4.12.09

Have you passed through this night?

Last night. ja, vart ska man börja. Det var otäckt. Jag kände mig som 15 år igen. Vingliga ben och konstant skratt. Kände mig som en fjortis, och jag vet att andra också var så fulla. Haha, ganska komiskt.

Kvällens bästa ; cyklar mot metropol - Lina cyklar in i en trottoarkant eller liknande och ramlar, ligger där jättelänge- vi väntar, ståendes med våra cyklar... Medan jag väntar ramlar jag och får cykeln över mig!!! det finns liksom inte, att ramla stående med en stillastående cykel är som att krocka med en parkerad bil.

70/80tals DJ:n var ju riktigt fail, man ska la ändå hålla temat när det är satt, spelade liksom Maskinen m.m. jag skulle sannerligen kunna göra en låtlista med minst 200 låtar på det temat.
Hade nyss seminarium 10-11.30, alla var i princip bakis, lol. Nu ska jag sova som Törnrosa, minst 100år!

/P.

1 kommentar :

  1. Skulle snarare kalla det årets bästa! :D hahahaha
    Och ja, fjortisfylla på högsta nivå verklige, wtf liksom :p. Gött att man sket i föreläsningen iaf, hade aldrig pallat det idag!

    SvaraRadera