20.12.09

Snow and Lights

Sitter med ett katt i knät och är allmänt trött. Gårdagens hemresa var nog inte den bästa. Om man bortser från att det är både snö, iskallt och långt att gå till stationen med min tunga resväska så var jag bakfull/full och inte ätit frukost. På tåget till Linköping, som kom i relativt god tid fick jag sällskap av en lika bakfull Gabriel, som skulle flyga till sina föräldrar i Schweiz. Vi satt baklänges och försökte koncentrera oss på att inte spy. och det lyckades. Bytte tåg i Linköping mot ett till Sala. Men i Västerås fick alla lov att gå av tåget och istället tränga oss på en buss. Det sög. Kom till Sala, efter suttit med en festivalkompis på bussen så fick jag lov att byta buss, och någon hade snott min väska. Men den var visst på den andra bussen redan, någon hade lagt över den och trott att det var deras. Kom till Borlänge 1,5 timme försent och blev hämtad av mamma istället för att ta det sega anslutningståget. Jag haaatar SJ.

Idag har jag myst med syster, varit på promenad och sedan druckit varm choklad. Snart ska göra julgodis och lyssna på julmusik :) Skönt att vara hemma.
/P.

1 kommentar :

  1. Fan vilken sur tur :/. Det gick ungefär lika bra för oss.. Haha. Och vi måste börja bowla oftare ^^

    SvaraRadera