13.12.09

-

What the hell happend last night? Beskriver allt i den mån jag kan.
Ja, vi bowlade igår. Det var riktigt kul och drack 2 cider där för skojs skull.
Men, påvägen hem kom jag & Sofia på att jag hade cider hos Lina&Sandra kvar från förra helgen, så åkte förbi där för att hämta dem. De bjöd in oss på ett glas vin, men som ni vet slutade det inte där. Utan 5 liter vin senare och klockan 4 på morgonen kom vi på att det fanns något som kallas klocka. Men det hindrade då inte mig. Kommer inte ihåg något, men var iaf utelåst när jag kom hem till rönnvägen, och inga roomies svarade i tele. så gick till sofia och plingade på dörren i 10 min, tills hon yrvaken och fortfarande grymt full vinglade och öppnade dörren. Sov mot hennes element på luftmadrass inatt, och hade bakishäng med kill bill 1&2 på eftermiddagen. Vid 19-tiden drog jag förbi och hämtade mina cider och cyklade hem. flyt. Jag har aldrig skådat så mycket spontana händelser på en kväll.

- död.
Nattens kommentarer;
"Jag hejjade alltid på ursula när jag var liten, blev ledsen när hon dog!"
"Asså, äpplet i snövit är fan det godaste äpplet jag någonsin sett, ge mig det!"
"Afrika- same shit but different bananas! vissa bananer är asgoa men andra är fan inte okej"
"När min orm går till attack och sväljer en levande råtta är det vackraste jag sett"

Alla av Sofia, för det är typ dem jag kommer ihåg, för hon var lite aggressiv, kick-ass var hennes mest använda ord.

2 kommentarer :

  1. HAHAHAHA :D! Fan vilka bra kommentarer jag la igår ^^. Jag är ju inte som alla andra hihi.

    SvaraRadera
  2. hahah, one-liners all night indeed!

    SvaraRadera