18.1.10

daybeforedayafter

old pic. krama kuddar is the shiet.

Igår (lördag) var det tenta på morgonen, inget utlåtande om den. Gick som det gick, skrev så mycket som jag kunde. Sen på kvällen var det den efterlängtade 90talsfesten. Dansade runt med min Spice Girls keps och hade riktigt kul. Jag dissade metropol där det var stödgala för rockparty, för jag orkade inte gå. hörde senare att det var väldigt mycket folk där, och att våra lärare var lite förfriskade för deras eget bästa ;)Åkte iaf linbana mitt i natten och ramlade runt i snön, och blev sedan sanning & konsekvens.

Idag söndag började med uppstigning halv nio för en promenad med Doris. La mig sedan under täcket och kollade på Candy med Heath Ledger. Efter tolv gick jag till Barrvägen 7H där bakishäng stod på schemat. Jag, Sofia,Sara,Albin och Sanna köpte pizza (som jag och Sara så klart fick lov att hämta) och hade Bert-marathon. Blev sedan en promenad till Willys där vi införskaffade kladdkaka och glass. Therese och den tysk/engelska utbytesstudenten Diana joinade och vi kollade på Benknäckargänget - krossa dem, Hata Göteborg och Scream 2. Totalt soffhäng hela dagen, vilket är bland det bästa med att festa helt klart.

Daniel gjorde 7mål på sin innebandymatch ska jag tillägga, för han är så stolt över det. han spelar i korpen...

Imorgon ska jag inte göra något alls. bara vara.
/P.

3 kommentarer :

  1. בית"ר הדגל של המדינה

    SvaraRadera
  2. haha, mys dag! :) såklart så skulle din "novio" vara med på ett hörn ;) haha, ring när du har lust (: är hemma nu, är sjuk så struntade i orkestern (: <3

    SvaraRadera
  3. Hoppas Sara P kryar på sig så hon inte dör

    SvaraRadera