28.1.10

En sjuk - men glad Pews

Det är snöinvasion. Trottoarerna är inte plogade och snön räcker nästan upp till knäna. Jag är snuvig som få , men försöker se allt från den ljusa sidan. Torsdagspub ikväll på metropol, med underhållning av The Majority Says från Linköping och Spotless Mind från krokarna. Ska ta det relativt lugnt, för klockan sju imorgon bitti åker vi.

En weekend i Stockholm känns ruskigt fint just nu. Ska jobba på Manifestgalan (indiebolagens grammis) imorgon fredag, var en av de lyckligt lottade i klassen som blev utvald. Jag ska ta hand om diverse seminarier m.m. får sedan gå på galan och eftersläppet. Gosh, vad ska man ha på sig. Shopping på stan med Syster Sara och Tone på lördagen och förhoppningsvis hinner jag träffa lite kompisar innan jag drar hem till Hfred - samhället gud glömde, på söndag.

Stay tuned /P.

1 kommentar :

  1. Ta typ den blåa nya klänningen eller nått? (: jag ringer när vi är i stan, kommer fram runt 11 ^^ <3

    SvaraRadera