6.2.10

Break on through

Jag sitter hemma hos Sofia, med nackspärr och dricker vin, och kollar på Spiderman 2. Tiden flyter sakta förbi trots att jag lyser med min frånvaro i teknikens värld, haha. Vi lyssnar på The Doors, och jag ligger på golvet. Igår låg jag och kollade på Atonement, med en tillbringare vatten i min beredskap för att jag inte skulle dö av uttorkning, för jag grät mig igenom hela filmen. Den är så underbart vacker och jag vill bo i det där huset. Både den stora herrgården i början och i det vita med blåa fönsterrutor vid havet, i slutet av filmen.

Igår var jag, Sofia och Sara på en lång shoppingrunda i Hultsfred City. Vi intog alla second hand affärer, och jag fyndade faktiskt något. Hittade underbara tryckta, gulnade noter, från 1927. Clair de lune av Debussy, som spelas i bl.a. Twilight. Hittade också en Swingbok för piano. Allt kostade ynka 10kronor. Så himla värt.

/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar