15.2.10

Vintervila

Jag har haft underbara dagar med mina fina vänner. Men i lördags gick något snett. För mycket alkohol, kyla och avgasförgiftad snö. Luften blev för tjock för att andas och varje steg blev för tungt för att ta. Det bröt loss något i mig, något som jag trodde jag lämnat bakom mig. Bakom alla gatuljus, svårbegådda trottoarer och ensamhet. Vi är som vindrutetorkare som kärvat ihop.

Jag har lyssnat på samma playlist på iPoden i 3 dagar nu. 3 dagar och 15 låtar.

Bon Iver - Skinny love & Blood bank
Sigur Rós- Saeglopur
Damien Rice- 9 crimes
The Tiny- Last weekend
Explosions in the sky- Catastrophe and he cure
Something Corporate- Konstantine
El Perro del Mar- Change of heart
30 seconds to mars- The story & a Modern Myth
Tiger Lou- Take me to the water
Saosin- You're not alone (acoustic piano)
Evanescence- Anywhere
Una Corda- Three
Eskobar- Cold Night

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar