2.4.10

Heart skipped a beat

Nu är jag rätt så barskrapad kan man säga. Att beställa böcker på engelska från Bokus är inte direkt en hållbar ekonomi som ger en hög soliditet och bra kassalikviditet. Snarare är den konkurrsbelagd. Blev i allafall de 3 böckerna till Music&Event Management kursen, plus två till som jag själv valde ut att vara intressanta. Sounds Like Branding av Jakob Lusensky som handlar om dagens marknadsföring som är mer kopplad till musik än varumärket/produkten i sig som skall marknadsföras, och boken Artist Management som handlar om just management för artister.

Idag är planerna att slappa, ta en lång vårpromenad, kanske inviga mina nya skor, och sedan mysa framför tv;n med min familj. En helt okej fredag alltså. Imorgon är det påskafton, och det vankas utgång. Det lutar mest mot Falun just nu.

(har inga bra bilder på pappas dator, men här är en på mig för ett år sedan).
/P.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar