22.6.10

nonpic resumé

Packningen har drällt över golvet i timtal, tills jag slutligen orkade göra något åt saken. Nu ligger hälften i tvättkorgen och resten på respektive ursprungsplatser. Mitt hår är sprött och livlöst och mina ögon är uttorkade. Men, har två nya tygband runt höger handled att bära med mig resten av sommaren, och inte tala om underbara minnen.

Göteborg var som vanligt magiskt. 8timmar ner i buss i onsdags, men varje minut var värd.
Blev endast att möta upp tjejerna och sedan sova när jag kom fram. I torsdags var det West Coast Riot på frihamnspiren som gällde. Några cider i öltältet och jag och Sara var riktigt pepp. Såg ett grymt Invasionen och sedan Bad Religion, Flogging molly, Dropkick Murphys, RISE AGAINST (superbra) och The Hives.
Fredagen blev berikad av spontanitet uti fingerspetsarna. Träffade Diana, hennes pojkvän och Therese på stan. Sedan fikade jag och sara med Mac på en uteservering, hälsade på vännerna som jobbade som funk på frihamnen, drack i slottsskogen, som vilket slutade i en skön krogrunda runt om Järntorget. När vi kom hem till vattensängen på lördags eftermiddagen efter en bakispizza samlade vi krafter för att sedan gå ut och äta på en mysig restaurang med Therese. Vi beställde in flaskor med vitt och hade det gött. Drog senare hem efter en cider på Kelly's. (två dagar med storstadshäng satt mitt i prick).
Igår var jag på Pier Pressure för att se på min älskade Jared för andra gången i år. Jag kollade The sounds och stod sedan kvar på andra raden längst fram i mitten och väntade på 30stm i 1,5h ungefär. Konserten var ruskigt bra, även om jag inte gillar Jareds nya frilla så mycket. Bäst var när han körde Hurricane akustiskt.<3 efter det satt jag i gräset och kollade på Paramore och sedan ett rätt så segt HIM. (varför har Ville slutat röka?)

Åkte hem idag. Helt slut i kroppen med överlycklig. På onsdag kommer min finis. Det gillar vi!
Puss

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar