9.6.10

onsdag sa vi.

Är febervarm, har nött nagellack och kan nästan inte stå på benen. Varför? Har varit på hektisk shoppingtur på Kupolen. Gick ut till riksvägen (4km) och tog bussen därifrån vid 2-tiden idag och strosade runt på q-polen tills min syster kom dit. Köpte en hel del, byxor, shorts, smink etc. Blev som vanligt lite smågalen av alla sailor/50tals prickiga plagg och accesorarer, men är stolt att jag inte köpte något sådant. Det kan ju vara ett steg mot rätt riktning, eller något sånt.
Imorgon ska jag försöka sola lite, för är likblek, synd att solen här i skogarna inte alls är lika stark som nere i Hultsfred, 1 poäng till Hfred.
Annars så dricker jag kvällskaffe och äter lite av mammas underbara rabarberpaj. Något nytt i musikväg kanske?

Pendulum – Watercolour
(spelar på Pier Pressure)

1 kommentar :

  1. Recovery har läckt, du kan ju alltid spana in det ;). Jag har ju redan fått dig att lyssna på Buffalo Bill, Nor Afraid och Airplanes pt. 2 ;);) höhö

    SvaraRadera