7.8.10

fynd.

Igår var jag och syster till Lager 157 i Sågmyra. Vi hittade inte så överdrivet mycket, bara basplagg och strumpor, så vi bestämde oss för att ta en tripp till Falun. Sara tvingade runt mig i skoaffärer, medan jag drog med henne ner till Myrorna. Säga vad man vill, men jag hittar alltid något spännande där nere. Gårdagens fynd blev en fin sjal för femton kronor och en bok för samma. "Punkindustriell hårdrockare med attityd" hette den och omslaget talar helt enkelt för sig. Det är en ungdomsroman om en tjej i Nässjö (nära Hultsfred) som går på gymnasiet, och är punkare. Jag läste klart den redan när jag kom hem, rolig humor och känner igen mig mycket i huvudkaraktären (plus att de besöker hultsfredsfestivalen). Annars blev det annat smått som hårfärg, nagellack, strumpbyxor etc.
Innan vi åkte hem tog vi en fika på Wayne's, viktigt att notera. Sara köpte en enorm chailatte och jag vaniljlatte. Tror det där med vaniljlatte börjar bli ett beroende, inte bra.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar