17.8.10

14;30

Jag har nyfärgat vampyrrött hår och sitter och lyssnar på Queen. Gick upp relativt tidigt idag för att göra ett ärende på banken. Nu är jag en stor gnutta rikare, känns skönt. Fondaktier är bara till för att utkasseras, det vet ju alla. Jag har ska som många andra ikväll utforska live-löpet. Har beställt en biljett till Mando Diaos livekonsert på nätet, kan det vara en hit? Om det är något att hänga i julgranen så tvekar jag inte att också se Salem al Fakirs konsert senare i veckan.
Har annars lekt frisörsalong med syster, har blonderat hennes hår två gånger och nu lagt i en guldblond nyans, hoppas hon blir nöjd. Frisör är nog inte mitt kall, men jag är utan tvekan beroende av hårprodukter och färg. Jag har ju trots allt haft alla nyanser som finns i någon form, blått, grönt, lila, gult, vitt, rött, svart, rosa.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar