1.8.10

another august

Puh. Det har varit en hel del intriger de senaste dagarna. Känns tungt, men det är bäst att förbise dem och ta nya tag. Igår var jag ute på Leksand med John, Sabina & Sara A. Vi traskade först ner till Baren och satt där en stund och lyssnade till Pelle Lindström med band, och gick sedan in på Lucky House. Där inne var det precis som det brukar vara, David Guetta timmarna långa på nedervåningen, varvat med schlager och 1år gammal dansmusik på övervåningen. Men, en bra mix av folk, många bekanta ansikten plus hockeybögarna och sommarturisterna.
Det är 1 Augusti idag, jag undrar vart alla dagar tog vägen? Men jag längtar faktiskt ner till Hultsfred och vännerna, så det är kanske en positiv sak att tiden går snabbt. De sista veckorna ser ut såhär; denna vecka ska jag försöka umgås med mina dalavänner som inte är upptagna, sedan åker jag ner till Stockholm och Sonisphere. Ska jobba där och blir troligen kvar där sen ett par dagar. Way out west, är fortfarande ett frågetecken- så får se hur det blir. Annars åker jag och Mamma ner till småland 20e, och då börjar det seriösa och strikta kalkylerings-pluggandet ( ska givetvis plugga innan det, ska börja imorgon-tror jag ;).
Missy & Mandy fyllde ett år igår. världens sötaste?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar