12.8.10

Sthlm part IV

Kom hem igår kväll från Stockholm med syster. Min vistelse blev allt annat än renlig kan jag meddela. Lördagskvällen spenderades i ösregnet, huttrande med genomblöta kläder och lera upp till knäna i princip. Såg en del av Iggy, hela Alice Cooper, Mötley och halva Iron Maiden. Riktigt synd att vädret förstörde kvällen, som annars hade varit riktigt grym. I söndags var det första funkdagen för mig. Jag fick arbeta med bygg/riv, vi rev ner backstageområdet vid stora scenen. Det var riktigt hårt, bar på tunga vägstenar och miljontals 4meters staket. Fick åtminstone red bull-pauser. Och blåmärken över hela kroppen. 9-21 kanske var lite väl långt. Måndagen blev dock bättre. Jobbade hela dagen på boneyard, deras godsmottagning där truckarna ställde det som skulle hämtas upp av leverantörerna. Fick sluta 19, till min stora glädje. Efter tre dagar i Djurgårdens lera är mina converse i princip avlidna, så i tisdags gick jag och Daniel direkt till Din Sko och köpte ett par tygskor till mig. Sedan tog vi en mysig fika vid medis och chillade hemma hos honom. Igår onsdag kom syster till Stockholm för en heldags shopping. Vi gick till de vanliga ställena (drottnigg., gallerian, NK, hötorget,urban outfitters). Daniel var med och assisterade tappert med att bära våra påsar. Vi åt lunch på kungshallen och tog en fika på Waynes på söder innan vi åkte hem med tåget. Kan kanske fixa lite bilder sen om ni vill se.
Nu är det nästan bara en vecka kvar tills jag åker ner till Hultan, underbart.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar