7.9.10

noll.sju.nio

Att andas är livsviktigt, och att tänka rätt är nästintill detsamma. Kvällspromenader behövs nu när det blir allt mörkare ute, ju mer luft, desto bättre kan man andas. Och tänka. Veckan ser inte så händelserik ut, kursstart för musikproduktion på Torsdag och lite nollningsaktiviteter för ettorna som jag kanske kommer vara med på i min tristess, medan jag längtar att få komma bort härifrån. Ett steg närmre blev jag trots allt idag då jag och Sandra anmälde intresse på tre lägenheter i Kalmar. Jag känner riktigt starkt för en av dem, som ligger mitt i stan och nära havet. På onsdag borde vi få veta om vi fått tag i något.
-
I Ungern har man i över 20 år haft en sorts underground-kultur där förälskade par har köpt ett hänglås och ristat in sina namn på, och sedan hängt fast det på en allmän plats, de flesta broar. Det är rätt vackert om man väl tänker efter, kanske dags för oss i Sverige att haka på. Det är inte som klotter som kan ses som skadegörelse, utan mer symboliskt och sammanbindande enligt mig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar